Vaar tildelt kontrakt hos Statens vegvesen

Vaar har blitt tildelt kontrakt hos Statens vegvesen i forbindelse med en konkurranse for anskaffelse av rammeavtale for juridiske tjenester. Vaar ble tildelt kontrakt innen (1) IKT-anskaffelser og personvern samt (2) veg- og trafikkområdet. Kontrakten innen IKT-anskaffelser og personvern har en estimert verdi på 18 MNOK ekskl. mva over hele kontraktsperioden, mens kontrakten innen veg- og trafikkområdet har en estimert verdi på 6 MNOK ekskl. mva over hele kontraktsperioden.

Statens vegvesen hadde åpnet for å inngå kontrakt med inntil tre leverandører på veg- og trafikkområdet, men valgte å kun tildele oppdraget til Vaar. Statens vegvesen trekker særlig frem den meget gode og lange relevante erfaringen til Espen Bakjord, partner hos Vaar, samt firmaets gode erfaring med høringer og forskriftsforslag.

På IKT-anskaffelser og personvern ble Vaar tildelt kontrakt og rangert som nummer 2. Statens vegvesen trekker frem spesialistkompetansen Vaar har innen offentlige anskaffelser, IKT-anskaffelser og personvern.

«Disse områdene er kjerneområdene til firmaet, og det er en viktig anerkjennelse av kompetansen vår at Statens vegvesen viser oss tillit gjennom tildelingen» – Thor Beke, Managing partner hos Vaar.

15. november 2021

Innsikt

Se flere artikler
EXAMPLE STRING